Sunday, January 31, 2010

Organisasi Syarikat 09/10

PENGARAH URUSAN & Chief CHEF

HASHIM BIN MOHD SALLEH

I) Kelulusan

- SPM

- Akademi MISC

II) Pengalaman 25 tahun dalam bidang masakan

( Merupakan pengarah syarikat dan bertindak sebagai Chef yang bertauliah, mahir menyajikan pelbagai jenis masakan western / oriental dan melayu)



PENGURUS OPERASI

SARINA BINTI MARION

I) Kelulusan

- SPM

- Latihan MLVK Pengurusan Makanan dan Minuman

- Sijil Pengurusan Pentadbiran Perniagaan

II) Pengalaman 20 tahun berkerja

(Mengendalikan hal ehwal syarikat dan menguruskan perjalanan syarikat serta pemasaran)



PEN: PENGURUS PERKHIDMATAN DAN PENTADBIRAN PENGURUSAN

MOHAMAD AUFFA BIN HASHIM

I) Kelulusan

- SPM

- BTEC-Higher National Diploma in Business studies

- MLVK Komputer applikasi

II) Pengalaman 2 tahun mengendalikan computer applikasi dan pentadbiran

(Mengendalikan segala urusan berkomputer, quatition dan pengurusan pentadbiran)


SETIAUSAHA DAN PEMBANTU KEWANGAN DAN AUDIT

NUR SYAFIQAH BINTI HASHIM

I) Kelulusan

- SPM

- DIPLOMA IN ACCOUNTANCY

II) Pengalaman 2 tahun didalam pengurusan audit kecil

(Mengendalikan pengurusan akaun, dan kesetiausahaan)



PENYELIA

ZAHRONI JULIA

I) Kelulusan

- Sijil kursus MLVK perkhidmatan makanan

- Latihan Penyediaan Makanan Dan Pramusaji

II) Pengalaman 10 tahun bekerja

(Bertanggungjawab di atas perlaksanaan majlis, kawalan kualiti perkhidmatan makanan dan pengurusan pramusaji dan menguruskan kelengkapan makanan dan minuman)



PEN: PENYELIA

USWATUN HASANAH

I) Kelulusan

- Sijil kursus penyedian makanan dan minuman

- Latihan dari SA & HA Catering & Food Services

II) Pengalaman 6 tahun berkerja penyediaan makanan dan pramusaji

(bertanggungjawab di atas urusan pramusaji dan penyediaan makanan dan minuman)



STAFF: PRAMUSAJI (I)

ISTIANAH

I) Kelulusan

- Sijil kursus penyedian makanan dan minuman

- Latihan dari SA & HA Catering & Food Services

II) Pengalaman 4 tahun berkerja penyediaan makanan dan minuman

(bertanggungjawab membantu penyediaan makanan dan minuman serta pembantu pengurusan kelengkapan)


STAFF: PRAMUSAJI (II)

NOOR INDAH

I) Kelulusan

- Latihan dari SA & HA Catering & Food Services

II) Pengalaman 4 tahun bekerja penyediaan makanan dan minuman

(bertanggungjawab didalam penyediaan majlis)



PEN: TUKANG MASAK (I)

SETIARAH BINTI BUSTANI

I) Kelulusan

- Latihan daripada Tradisional Malaysian Food

II) Pengalaman 25 tahun berkerja

(Mahir mengedalikan masakan melayu tradisional & timur)

PEN: TUKANG MASAK (II)

PAINI

I) Kelulusan

- Latihan daripada Asian Food in Indonesian

II) Pengalaman 15 tahun berkerja

(Mengedalikan masakan Tradisional dan Moden)



PEMBANTU DAPUR & KELENGKAPAN

YULIANA

I) Kelulusan

- Latihan daripada Asian Food in Indonesian

II) Pengalaman 8 tahun bekerja



PERAMUSAJI / PEMBANTU

Dikendalikan oleh warga kerja yang lain.



No comments:

Post a Comment


MY Photos