Monday, December 29, 2008

ORGANISASI SYARIKAT

WARGA SYARIKAT BAGI TAHUN 2007/2008

PENGARAH URUSAN & CHEF
HASHIM BIN MOHD SALLEH
I) Kelulusan
- SPM
- Akademi Alam Malaysia
- Diploma in Asian Food from Alam Malaysia
II) Pengalaman 20 tahun dalam bidang masakan
( Merupakan Chef yang bertauliah, mahir menyajikan pelbagai jenis masakan western / oriental dan melayu)

PENGURUS OPERASI
SARINA BINTI MARION
I) Kelulusan
- SPM
- Latihan daripada School Of Nyonya Cooking Sri Melaka (English Hot Bread)
- Sijil Pengurusan Pentadbiran Perniagaan
II) Pengalaman 15 tahun bekerja
(Mengendalikan hal ehwal syarikat dan menguruskan perjalanan syarikat serta pemasaran)

SETIAUSAHA & PEMBANTU PENGURUS
MOHD AUFFA BIN HASHIM
I) Kelulusan
- SPM
- MLVK Komputer applikasi
II) Pengalaman 2 tahun mengendalikan computer applikasi
(Mengendalikan segala urusan berkomputer, quatition dan membantu pengurus)

KETUA PENYELIA
MULYADI BIN MOHD RASIP
I) Kelulusan
- SPM
- Latihan Penyediaan Makanan dan pramusaji
II) Pengalaman 5 tahun dalam bidang perkhidmatan
(Bertanggungjawab di atas urusan perkhidmatan)




PENYELIA (I)
ZAHRONI JULIA
I) Kelulusan
- Latihan Penyediaan Makanan Dan Pramusaji
II) Pengalaman 5 tahun bekerja
(Bertanggungjawab di atas urusan pramusaji)

PENYELIA (II)
MD JEFFRI BIN MARION
I) Kelulusan
- SPM
- Latihan Penyedian Makanan dan pramusaji
II) Pengalaman 2 tahun bekerja pramusaji
(Bertanggungjawab membantu urusan perkhidmatan makanan)

CHEF (I)
SETIARAH BINTI BUSTANI
I) Kelulusan
- Latihan daripada Tradisional Malaysian Food
II) Pengalaman 25 tahun bekerja
(Mahir mengedalikan masakan melayu tradisional & timur)

CHEF (II)
PAINI
I) Kelulusan
- Latihan daripada Asian Food in Indonesian
II) Pengalaman 15 tahun bekerja
(Mengedalikan masakan Tradisional dan Moden)

PEMBANTU TUKANG MASAK
ASNIAH
I) Kelulusan
- Latihan daripada Asian Food in Indonesian
II) Pengalaman 8 tahun bekerja

PERAMUSAJI / PEMBANTU
Dikendalikan oleh warga kerja yang lain.

No comments:

Post a Comment


MY Photos