IKAN
- Ikan goreng berempah
- Ikan kari
- Ikan masak lemak cili api
- Ikan sweet sour
- Asam pedas ikan
- Ikan kicap berempah
- Ikan bakar
- Ikan goreng berchili
- Ikan masak asam
- Ikan tauchu
- Ikan goreng kunyit berempah
- Ikan 3 rasa
- Ikan goreng bersambal
- Ikan percik
- Ikan steam
- Ikan sumbat
- Ikan patin gulai tempoyak
SOTONG
- Sotong sambal
- Sotong goreng berempah
- Sotong goreng kunyit
- Sotong goreng patrik
- Sotong masak lemak
- Sotong masala
- Sotong kerutub
- Sotong rendang
- Sotong kari kering
- Kerabu sotong
- Sotong goreng butter
- Sotong goreng berchili
- Sotong sweet sour
- Sotong bakar
UDANG
- Udang sambal
- Udang lemak nenas
- Udang sweet sour
- Udang goreng patrik
- Kerabu udang
- Udang masak kari kering
- Udang masak masala
- Udang goreng berchili
- Udang goreng berkunyit
- Udang goreng butter
- Sambal tumis udang petai
- Udang goreng tepung
- Udang tiga rasa
SAYUR
- Sayur goreng campur
- Sayur kailan osyter
- Sayur kailan ikan masin
- Tahu jepun goreng egg sos
- Sawi jepun goreng
- Sawi jepun goreng osyter
- Kacang buncis goreng
- Sayur brokoli goreng
- Asparagus goreng
- Sambal goreng jawa (tempe,tahu,kacang)
- Sayur pecal+sambal kacang
- Tahu sumbat+sos
- Sup sayur campur
- Sayur goreng capcai
- Labu lemak
- Daun turi masak lemak
- Gulai nangka
- Kerabu mangga
- Jelatah
- Acar bombay
- Pacri nenas
KETAM/LALA/KUPANG/KERANG
- Ketam goreng berempah+sos
- Ketam masak lemak cili api
- Ketam sup berempah
- Ketam rendang
- Lala masak lemak cili api
- Lala goreng berchili
- Lala sambal
- Lala sup rempah
- Sambal tumis kupang
- Kupang masak lemak cili api
- Kupang goreng berchili
- Kerang sambal
- Kerang goreng berchili
Syarikat KamI Mempromosikan perkhidmatan Makanan Yang di iktiraf. Seperti masakan melayu asli, oriental dan Makanan Barat. Pihak kami sedang mempromosikan set hidangan makanan untuk kenduri khawin bagi tahun 2009/2010.. Dengan harga yang berpatutan.. hubungi kami : Hashim Salleh 016-2964544. Sarina Marion 013-6241017. Tel & Fax No 03-26919115
Monday, February 9, 2009
Jenis Masakkan.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment